ERVARINGEN & REVIEWS

” Professionele en betrokken begeleiding waarbij er voor beide partijen evenveel aandacht is voor de eigen gevoelens en situatie. Een aanrader!” (R+Y)
“Ik heb de mediation als zeer prettig ervaren. Ze stond altijd voor ons klaar en denkt erg goed mee. Tevens geeft ze erg goede tips en advies omtrent onze hele scheiding. Tuurlijk is dit geen fijne periode geweest, maar zonder de hulp die we hebben gehad was het zeker een stuk stroever verlopen ? Bedankt voor je goede zorgen en hulp. Als ik een cijfer zou mogen geven, dan klinkt het raar als ik een 10 geef maar doe het lekker toch ;)”( J. van der Veen)

“We hebben de ruimte gekregen om het scheiden op onze eigen manier te doen. Hulpverlener heeft daarbij wel duidelijk de kaders aangegeven en het proces bewaakt zodat we nu ook daadwerkelijk gescheiden zijn en het gevoel hebben dat we dit goed gedaan hebben. Het is goed afgerond.” ( K )

“Het was in een voor ons moeilijke en emotionele tijd, altijd fijn om naar Scheiden en Mediation te gaan. Ze hebben ons geholpen de echtscheiding te verwerken, te regelen wat geregeld moest worden en ons tijdens het scheidingsproces goed bijgestaan”. (D+A)

“Na heel veel strijd en rechtszaken over o.a. de omgangsregeling, werden we doorverwezen voor de SCHIP-behandeling bij Scheiden en Mediation. Dat was best confronterend, want we hadden elkaar het laatste jaar alleen maar in de rechtbank gezien. Onze zoon had zijn vader al een half jaar niet gezien. Er was veel woede en boosheid naar elkaar toe. Door de vragen die de hulpverlener stelde, hebben we voor het eerst gesproken over het begin van onze relatie en waar en wanneer het mis ging. De gesprekken hebben ons geholpen de scheiding te verwerken en inzicht gegeven in de patronen waarin we verstrikt raakten. Inmiddels is het contact tussen vader en zoon hersteld en hebben we met behulp van een hulpverlener een nieuw ouderschapsplan opgesteld.” (E+S)

“Toen mijn vriendin en ik uit elkaar gingen spraken we amper nog met elkaar. We vormden een samengesteld gezin en hebben naast onze eigen zonen, samen een dochter van 3 jaar. Ik was ontzettend boos en voelde me bedrogen. Ik had geen goed woord meer voor mijn ex over. Er ontstond een enorme strijd over alles tussen ons. Omdat ik co-ouderschap wilde en mijn ex niet heb ik een advocaat ingeschakeld. Deze advocaat verwees naar mediation. Zo kwamen we bij Scheiden en Mediation terecht. Ik heb me door Scheiden en Mediation gehoord en begrepen gevoeld. Ze heeft onze beide belangen behartigd een ouderschapsplan met ons opgesteld en er voor gezorgd dat we als ouders van onze dochter weer met elkaar door 1 deur kunnen” (M)