• Scheiden van
    A tot Z
  • Kinderen centraal
  • Meer begrip voor elkaar
  • Gratis kennismakingsgesprek

Conflicten oplossen met een mediator in Zutphen

Op zoek naar een mediator in Zutphen of omgeving die u kan bijstaan bij een scheiding? Dan bent u bij Scheiden & Mediation aan het juiste adres. Een echtscheiding is een zeer emotionele periode en een drastische stap voor iedereen die daarbij betrokken is. Als u van uw (ex-)partner gaat scheiden is de kans aanwezig dat er allerlei conflicten onderling spelen. Toch zullen er bij een scheiding diverse afspraken gemaakt moeten worden. Onder meer financiële consequenties, omgangsregelingen met kinderen en een eventuele verdeling van de inboedel moeten worden besproken. Bij een hevig onderling conflict zal het maken van afspraken met elkaar erg moeizaam verlopen. Mediation biedt dan de ideale uitkomst. Deze vorm van bemiddeling leidt tot een betere besluitvorming tussen betrokken partijen.

De neutrale bemiddelingsdeskundige, de mediator, begeleidt de onderlinge communicatie en onderhandelingen tussen beide partijen. Daarbij ontstaat aan beide kanten begrip voor de standpunten van hun wederpartij, waardoor zij vervolgens op een constructieve manier met elkaar om tafel kunnen gaan. De mediator in omgeving Zutphen is onpartijdig, onafhankelijk, onbevooroordeeld en is er voor beide partijen.

Een mediator in Zutphen of omstreken gezocht? Benieuwd wat Scheiden & Mediation voor u kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of het maken van een kennismakingsgesprek! U kunt daarvoor telefonisch contact opnemen via 06-23919299.

Scheiden met hulp van een mediator

Als u op zoek bent naar een mediator in omgeving Zutphen dient u met diverse zaken rekening te houden. Het maken van afspraken bij een echtscheiding gaat een stuk makkelijk als de mediator op de volgende punten voldoet. Allereerst dient deze ADR gecertificeerd te zijn. Dit geeft aan dat de mediator de juiste opleiding gevolgd heeft en over de benodigde deskundigheid beschikt. Ten tweede dient de mediator daadwerkelijk neutraal en onafhankelijk te zijn, twee belangrijke professionele graadmeters. Ten derde is het belangrijk dat de mediator de gang van zaken bij een echtscheiding kent, inclusief de emotionele belasting die er bij komt kijken. Scheiden & Mediation voldoet aan al deze kwaliteitseisen.

Over Scheiden & Mediation

Namens Scheiden & Mediation is Wendy Versteeg een gecertificeerd en geregistreerd mediator in omgeving Zutphen. Zij is voorheen werkzaam geweest als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg, alsmede leidinggevende in diverse zorg en welzijn organisaties. Die werkervaring heeft haar veel geleerd op het gebied van communicatie en het bemiddelen van conflicten. Als mediator heeft zij deskundigheid, kwaliteit en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan. Wendy heeft diverse professionele opleidingen op het gebied van mediation gevolgd en volgt nog altijd jaarlijkse cursussen om haar kennis op peil te houden. Als echtscheidingsmediator werkt ze nauw samen met een advocaat, die de juridische kennis en expertise levert die nodig is bij echtscheidingen.

  • Deskundigheid
  • Onafhankelijk en onpartijdig
  • Geregistreerd bij he ADR register als Full-certified mediator
  • Als jeugd- en gezins professional SKJ geregistreerd
  • Professioneel opgeleid

Ja, ik zoek een mediator in Zutphen

Bent u op zoek naar een mediator in Zutphen of omstreken? Scheiden & Mediation is u graag van dienst. Voor vragen over mediation of onze dienstverlening kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-23919299 en door middel van het contactformulier op onze website.