Wij werken o.a. samen met:

De praktijk van Femke: Als Kindbehartiger is Femke er speciaal voor kinderen in een scheidingssituatie, om te luisteren naar hun stem. Dit doet zij het liefst zo vroeg mogelijk en om hun stem te vertalen en te borgen richting ouders, verzorgers, overige belanghebbenden en indien nodig het juridisch speelveld. Zij treed op als belangenbehartiger van kinderen in een scheidingssituatie, ondersteund kinderen, hun ouders en verzorgers en draag ertoe bij dat kinderen met een vertrouwd en veilig gevoel verder kunnen na een scheiding.

Margó Spekschoor- Personen, Familie Jeugdrecht advocaat: Margó is een deskundige, betrokken en oplossingsgerichte advocaat, die oog heeft voor alle aspecten van een zaak. Zij probeert met de cliënten een traject uit te zetten voor de toekomst, waarbij de kinderen een belangrijk gespreksonderwerp zijn. Margó voorziet onze hulpverleners en mediators van juridisch advies en zorgt voor de juridische afwikkeling van een scheiding. Zij heeft binnen haar eigen praktijk in Amsterdam ruime expertise op het gebied van het jeugdrecht opgedaan en staat bijvoorbeeld cliënten bij waarvan de kinderen uit huis zijn geplaatst, dan wel waar een Veilig Thuismelding over is gedaan. Per 1 mei 2019 is ze toegetreden tot het bestuur van de Beroepsorganisatie Kindbehartiger, www.kindbehartiger.nl. en is zij aangesloten bij het Scheidingsteam van Ouders online https://www.ouders.nl/artikelen/scheidingsteam-ouders-online
In 2019 en 2020 heeft zij zich ook gespecialiseerd in mediation en de training tot SCHIP-behandelaar gedaan.  Margó traint hulpverleners over de juridische punten van een complexe scheiding.

1scheidingsloket: Samenwerkingsverband professionals. Door korte lijnen en samenwerking tussen de verschillende disciplines is overleg en afstemming mogelijk. Hierdoor ben je in deskundige handen en krijgt je de best mogelijke hulp en begeleiding. Dit scheelt tijd en voorkomt problemen en geschillen die kunnen leiden tot een complexe scheiding. Wij bieden de best mogelijke, passende en effectieve hulp, dienstverlening en begeleiding bieden voor, tijdens en na een scheiding die relatief snel en laagdrempelig is.

Esther Bos- Keerpunt financieel advies:  Wat doen jullie met het huis, wie blijft er wonen en is dat wel mogelijk? En hoe dan? In de samenwerking met 1scheidingsloket kunnen we maatwerk leveren bij alle aspecten die met de scheiding te maken hebben. We zoeken samen dus naar een vorm van verdeling die voor jullie beiden zo goed mogelijk is. En als we dan weer met elkaar een mooi resultaat hebben bereikt zijn ook de adviseurs van 1scheidingsloket blij. Werkelijk blij, want daar doen we het voor! Mijn doelstelling? Het geven van rust en inzicht. Het begeleiden van mijn klanten naar dat resultaat. In een open en informele communicatie, waarbij je iedere vraag mag stellen die maar bij je opkomt. Vertrouwen vormt daarbij de basis. En ook daarom is een eerste inventarisatiegesprek altijd kosteloos en vrijblijvend, zodat je vrij kunt praten en een eerlijke keuze kunt maken. Welkom!

Liselot Wessel -Praktijk springboon- -Kind en gezinscoaching. Springboon is gespecialiseerd in coaching en ondersteuning van jonge, soms gevoelige kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Kinderen in de basisschoolleeftijd (met als specialisatie kleuters en kinderen in groep 3 en 4) die worstelen met problemen en situaties. Dat kan zijn na verlies of scheiding. In het geval dat een kind gepest wordt. Of wanneer er sprake is van adoptie of pleegzorg. Sommige kinderen uiten dat in druk of onstuimig gedrag. Weer andere kinderen uiten zich juist helemaal niet en trekken zich terug. Soms is er ook sprake van afwijkend slaap- of eetgedrag.

Hedy Bollen – Personen-en familierecht advocaat en mediator. Hedy is advocaat en registermediator. Zij is volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Ze begeleidt mensen bij ingrijpende processen, zoals echtscheiding. Haar werkwijze: betrokken, praktisch, mensgericht. Hedy is breed opgeleid. Zij is meester in de rechten, behaalde haar propedeuse economie en deed verschillende modules psychologie, waaronder klinische psychologie, sociale psychologie en gezondheidspsychologie. Ze is ook opgeleid als registermediator, met als specialisatie familiemediation.