Wij werken samen met:

 

Hedy Bollen – Advocaat personen- en familierecht en mediator bij Bollen van Scheppingen:
Hedy Bollen is advocaat en registermediator. Zij is volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Ze begeleidt mensen bij ingrijpende processen, zoals echtscheiding. Haar werkwijze: betrokken, praktisch, mensgericht. Hedy is breed opgeleid. Zij is meester in de rechten, behaalde haar propedeuse economie en deed verschillende modules psychologie, waaronder klinische psychologie, sociale psychologie en gezondheidspsychologie. Ze is ook opgeleid als registermediator, met als specialisatie familiemediation.

Annemarie van Leeuwen – mediator en financieel adviseur bij Mediation Achterhoek:
Annemarie van Leeuwen is MfN-registermediator, rechtbankmediator en financieel adviseur. Ze heeft een aantal jaar heb als docent bij de Koninklijke Landmacht gewerkt. Na het afronden van haar studie Bedrijfseconomie voerde ze diverse financiële adviesfuncties uit bij een grote Nederlandse bankinstelling. Haar werkwijze is de weg te wijzen en samen te werken aan een oplossing die voor jou of jullie het beste werkt.

Praktijk Leutscher:
Praktijk Leutscher biedt diagnostiek en behandeling aan kinderen binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Hierbij wordt gewerkt in multidisciplinair verband. Praktijk Leutscher heeft een brede expertise; neuro psychiatrische stoornissen (o.a. adhd, autisme, Tourette), gedragsproblemen, trauma gerelateerde aandoeningen, stemmingsstoornissen etc. Er wordt gekeken naar de ontwikkeling van het kind en wat nodig is om de ontwikkeling van uw kind weer vlot te trekken.