Wij werken o.a. samen met:

1scheidingsloket: Samenwerkingsverband professionals. Door korte lijnen en samenwerking tussen de verschillende disciplines is overleg en afstemming mogelijk. Hierdoor ben je in deskundige handen en krijgt je de best mogelijke hulp en begeleiding. Dit scheelt tijd en voorkomt problemen en geschillen die kunnen leiden tot een complexe scheiding. Wij bieden voor, tijdens en na een scheiding de best mogelijke, passende en effectieve hulp, dienstverlening en begeleiding die relatief snel en laagdrempelig is.

Esther Bos- Keerpunt financieel advies:  Wat doen jullie met het huis, wie blijft er wonen en is dat wel mogelijk? En hoe dan? In de samenwerking met 1scheidingsloket kunnen we maatwerk leveren bij alle aspecten die met de scheiding te maken hebben. We zoeken samen dus naar een vorm van verdeling die voor jullie beiden zo goed mogelijk is. En als we dan weer met elkaar een mooi resultaat hebben bereikt zijn ook de adviseurs van 1scheidingsloket blij. Werkelijk blij, want daar doen we het voor! Mijn doelstelling? Het geven van rust en inzicht. Het begeleiden van mijn klanten naar dat resultaat. In een open en informele communicatie, waarbij je iedere vraag mag stellen die maar bij je opkomt. Vertrouwen vormt daarbij de basis. En ook daarom is een eerste inventarisatiegesprek altijd kosteloos en vrijblijvend, zodat je vrij kunt praten en een eerlijke keuze kunt maken. Welkom!

Hedy Bollen – Personen-en familierecht advocaat en mediator. Hedy is advocaat en registermediator. Zij is volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Ze begeleidt mensen bij ingrijpende processen, zoals echtscheiding. Haar werkwijze: betrokken, praktisch, mensgericht. Hedy is breed opgeleid. Zij is meester in de rechten, behaalde haar propedeuse economie en deed verschillende modules psychologie, waaronder klinische psychologie, sociale psychologie en gezondheidspsychologie. Ze is ook opgeleid als registermediator, met als specialisatie familiemediation.