Scheiden of blijven? Het is een vraag die jullie jezelf misschien al vele malen hebben gesteld. Lijkt de liefde tussen jullie gedoofd? Zijn er vervelende voorvallen geweest, waardoor samenblijven soms als geen optie lijkt? Voor jullie definitief besluiten te gaan scheiden, wat veel emoties en geregel met zich meebrengt, is het soms verstandig te kijken of de relatie nog te redden valt. Hiervoor zijn jullie bij Scheiden en Mediation geheel aan het juiste adres. Wij bieden ook relatietherapie, waarbij wij ons verantwoordelijk en genoodzaakt voelen om na te gaan of er nog liefde in de relatie is. Wanneer jullie hier over twijfelen, is het altijd verstandig te kijken of jullie er samen toch nog uit weten te komen. MIddels relatietherapie geven jullie de liefde nog een kans.

Scheiden of blijven; wij helpen hoe dan ook

Is de keuze tussen scheiden en blijven helaas toch gevallen op scheiden? Hoe verdrietig deze beslissing ook is, in sommige gevallen is dit wel de betere optie. Hoe graag jullie het misschien ook anders hadden willen zien. Want jullie zijn natuurlijk ooit getrouwd met de gedachte dat dit voor altijd zou zijn. Wanneer de liefde officieel voorbij is, ontstaat er soms een rouwproces waar jullie doorheen gaan. Misschien is een van jullie al door deze periode heen, maar de ander nog niet. Wie weet hebben jullie gezamenlijk besloten dat scheiden de betere optie is en kunnen jullie de rouwperiode samen tegemoet gaan. Waarschijnlijk ervaren jullie een tal van (nieuwe) vervelende emoties die bij de beslissing tot scheiden komen kijken. Toch blijft het belangrijk dat jullie op een respectvolle en waardige manier met elkaar om blijven gaan. Hierbij is het verstandig om het volwassen dialoog op te blijven zoeken. Om hier hulp, ondersteuning en begeleiding bij te krijgen kunnen jullie gebruik maken van de mediator van Scheiden en Mediation. Zo blijven jullie samenwerken, ook al zijn jullie niet meer in een relatie. Wanneer jullie kinderen hebben is dit de meest ideale oplossing. Zo ondervinden zij minder last van jullie split.

Een scheidingsmediator

Wanneer de vraag scheiden of blijven voor jullie beantwoord is met scheiden, staat Scheiden en Mediation van harte voor jullie klaar met een scheidingsmediator. Wij zijn jullie neutrale bemiddelaar die jullie stap voor stap begeleiden in het scheidingsproces en de afhandeling. Onze aantekening ligt bij familiemediation. Wij weten precies aan welke juridische regels een echtscheidingsconvenant moet voldoen. Daarnaast zijn wij betrokken bij de emotionele kant van de scheiding en weten wij de onderlinge communicatie tussen jullie beiden te bevorderen.

Hulp van onze mediator

Scheiden of blijven; Scheiden en Mediation staat hoe dan ook voor jullie klaar met onze mediation. Wij staan jullie bij. Hebben jullie nog vragen of willen jullie een opmerking plaatsen? Dat kan uiteraard altijd! Neem dan gerust contact op. Je kunt ons altijd bellen of een gratis kennismakingsgesprek inplannen.